• Villa prieš 16 metų #126090

verdasco ir tsonga darbus jau atliko...Gulbis traukia maca, reikia pinigu

• gintazas prieš 16 metų #126087

• dzeventk prieš 16 metų #126086

sunkiai sekas tsongai su gulbiu

• mahjong prieš 16 metų #126085

jau radau kaip ir

• mahjong prieš 16 metų #126084

kada gulbis pradeda lost nieko nesuprantu ?

• kedainietis prieš 16 metų #126083

Gulbinas jau 6 turnyrai is eiles kai lekia antram rate... protas dar pas ji vaikiskas , jei neina zaidimas paluzta labai greitai...pries Mathieu zaisdamas Brisbane bent pora rakeciu sulauze..

O man atrodo, kad jis kaip tik proto igauna...Tie turnyrai menkaverciai.. nepergyvenk jo motina aktore, tevas verslininkas...Gali lauzyt, mautis kelnes ar kitaip vaidint-svarbiausia informacija uz ka tevas latvijoj pastate...

• kedainietis prieš 16 metų #126082

-21+/Bartoli Marion-Safarova Lucie-2, statyciau 2-1 arba 1-2

• kedainietis prieš 16 metų #126081

ant hard ar ant clay -tai tas pats b---s tik kitoj rankoj... challenger tai priklauso nuo kitu salygu ...
    o laimeti tai turetu...

• Villa prieš 16 metų #126080

Manau cuevas turetu laimeti, 2 turnyrai ant hardo suzaisti seip sau, tad shita chalengery jis turi laimeti,nes jis ant clay

• Bigudukas prieš 16 metų #126079

Nezinau, kolegos, kaip Jum atrodo, bet Safin mes issuki Federeriui... ir maziau kaip 33 geimai man atrodo nepatarciau...

Pritariu uz Safina. Tikra nesamone, dar 7kof duoda topas

• kedainietis prieš 16 metų #126078

Nezinau, kolegos, kaip Jum atrodo, bet Safin mes issuki Federeriui... ir maziau kaip 33 geimai man atrodo nepatarciau...

• Carmelo prieš 16 metų #126061

Gulbinas jau 6 turnyrai is eiles kai lekia antram rate... protas dar pas ji vaikiskas , jei neina zaidimas paluzta labai greitai...pries Mathieu zaisdamas Brisbane bent pora rakeciu sulauze..

• gintazas prieš 16 metų #126059

AO balansas 5-6

siandien toks tapetukas:

Gonzalez + Haas + zheng

• Villa prieš 16 metų #126058

Latvijoj didele krize..Taip kad viskas aisku

• kedainietis prieš 16 metų #126057

nu vo apmasciau manau gulbis+melzer ka manot ?

kazkaip abieju prisibijau

Kadangi siandien didesniu kofu nera rimtu, tai veliau savo tapetuka papublikuosiu, nes tikrai yra ish ko rinktis

Ir as prisibijau...Man mieliau uz kroatus ar Pietu Amerikiecius, ispanus.. kurie viens su kitu zaidzia... ten kartu ir balevoja ir deviso taurei zaidzia... ir pas mergas eina... o ten babkes reikalingos... o babkes didesnes gauni kaip daugiau setu zaidi... pastatyt...
    Aisku ?!

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti