• Villa prieš 18 metų #82350

o kaip bondarenko?

• Dzhon prieš 18 metų #82347

Sveiki xebra O per tv rodo siandien tenisa koki nors? Gal zinot kas

• Dzhon prieš 18 metų #82346

o live psl?

www.xscores.com

• simonas99 prieš 18 metų #82345

o live psl?

• gintazas prieš 18 metų #82344

Nebera ir ten liko omnis

• gintazas prieš 18 metų #82343

na ziurek tu man , uz pergale jau numustas kof buvo tai uz pirma seta sukroviau

orakule dar yra 1,55

• sisko prieš 18 metų #82342

bendrai imant balansa abi tenisininkes stebuklu nedaro, taciau Tu yra labiau kietos dangos zaideja, ir jau isivaziuoja i zaidima. Pernai Tu ant zoles labai gerai sulose, sitam turnyre pasieke 1/2, kur pralose Zvonarevai, kuri laimejo turnyra, jei neklystu, o Vinci pernai ish vis nelose ant zoles

na ziurek tu man , uz pergale jau numustas kof buvo tai uz pirma seta sukroviau

• gintazas prieš 18 metų #82341

galima argumentu uz Tu ?

bendrai imant balansa abi tenisininkes stebuklu nedaro, taciau Tu yra labiau kietos dangos zaideja, ir jau isivaziuoja i zaidima. Pernai Tu ant zoles labai gerai sulose, sitam turnyre pasieke 1/2, kur pralose Zvonarevai, kuri laimejo turnyra, jei neklystu, o Vinci pernai ish vis nelose ant zoles

• sisko prieš 18 metų #82340

galima argumentu uz Tu ?

• gintazas prieš 18 metų #82339

kur kitu nuomones
    mano reziume:
    osterloh,mahut,Tu,radwanska,greta,szavay,becker,yan,likhotseva...is situ 9 maziausiai 7 turi eit tarsi nesami gaivaus vasarisko vejelio

Man nuo ryto irgi akis nukrito ant Szavay, becker, Radwanska, Mahut.

O main bet jauciu, kad bus Tu

• raul777 prieš 18 metų #82338

kur kitu nuomones
    mano reziume:
    osterloh,mahut,Tu,radwanska,greta,szavay,becker,yan,likhotseva...is situ 9 maziausiai 7 turi eit tarsi nesami gaivaus vasarisko vejelio

• raul777 prieš 18 metų #82337

osterloh vis del to labai puikus pasirinkimas

• raul777 prieš 18 metų #82336

jei mano nuomone kazka tau reiskia tai mahutui rasau 8.5 ir pats pirksiu,pironkova galvoju turetu gaut malkyciu o like 50/50
    man graziausi szavay+greta+becker+radwanska kofas 3.23 ir nepabijodamas kritiku tokiam tapetui rasau 8.5

• sisko prieš 18 metų #82335

Mahut - Kunitsyn 1
    Lopez - Mathieu 1
    Rolle - Spears 1
    Pironkova - Wozniak 1
    Osterloch - Lepchenko 1

Labai sudomino sitie. Ka teniso ekspertai isskirs kaip patikimesnius ir atvirksciai

• Villa prieš 18 metų #82334

7106 Soderling Robin-Koubek Stefan
    Koef. 1.14 Var. 1 salinti
    7105 Baghdatis Marcos-Simon Gilles
    Koef. 1.28 Var. 1

bendras;1.46 labai grazus

Norėdami komentuoti prisijunkite

Prisijungti